Zorgverzekeringen vergelijken

De premies van de zorgverzekeringen veranderen ieder jaar. Dit jaar zullen de premies van de zorgverzekeringen licht stijgen. De stijging is zelfs al een tijdje bekend. Er wordt gesproken over een stijging van 37 euro per jaar (ongeveer 3 euro per maand). Deze stijging was echter een richtlijn. De zorgverzekeraars beslissen uiteindelijk zelf hun tarieven. Voor de mensen die zorgtoeslag ontvangen: deze stijgt ook.

Ook als je je zorgverzekering niet wijzigt, zal deze volgend jaar toch duurder worden ten opzichte van dit jaar. Vergelijk daarom de premies van de zorgverzekeringen van 2020. Hoogstwaarschijnlijk kan je namelijk goedkoper uit zijn als je deze wijzigt. Bovendien heb je misschien behoefte aan andere voorwaarden. Draag je sinds kort een bril? Wil je toch vaker op controle bij de tandarts? Ga je vaker op reis en wil je ook in het buitenland verzekerd zijn van goede hulp? Sport je veel, misschien heb je dan behoefte aan fysiotherapie. Al deze dingen zijn voor jou van belang bij het kiezen van je zorgverzekering.

We hebben een tool welke zorgverzekeringen vergelijkt zodat je makkelijk kunt bepalen wat je wil verzekeren, hoeveel dat je gaat kosten en of je huidige verzekering duurder is dan de nieuwe mogelijkheden. Ben je zeker van je keuze? Je kunt je verzekering dan direct online afsluiten. Twijfel je? Stuur een e-mail naar info@ratium.nl of bel ons op 040 295 4900.

LET OP: Werkt de tool niet goed? Wordt alleen het bovenste deel van de tool weergeven? Klik dan op ‘omleiding toestaan’ in de internet adresbalk. En laadt de pagina opnieuw. Lukt dit niet? Klik dan hier om direct naar de tool te gaan.

Schrijf een Review

We willen je de mogelijkheid geven om je ervaring te delen op een derde onafhankelijke website.