Ratium Bladel

Hypotheekadviseur Noord-Brabant

Op zoek naar een hypotheekadviseur? Hoewel we gevestigd zijn in Bladel, komen we in heel Noord-Brabant bij je langs voor hypotheekadvies. Bij Ratium gaan we samen op zoek naar de beste hypotheek en eventuele bijbehorende levensverzekeringen. Daarnaast kunnen onze collega’s op het Ratium hoofdkantoor je ook helpen met schadeverzekeringen, zodat je al je financiële producten onder één dak hebt. We vinden het bij Ratium belangrijk dat je hypotheek en verzekeringen kwalitatief goed zijn, specifiek voor jou. Wat we bedoelen met kwalitatief goed? Dat leggen we je graag uit tijdens een (virtuele) kop koffie.

Kennismaken tijdens een kop koffie?

Een hypotheekadviseur kiezen van een website of plaatje, dat gaat natuurlijk niet. We maken graag vrijblijvend en kosteloos (virtueel) kennis.

Ons kantoor

We zijn al sinds 1998 actief in de financiële dienstverlening. De kennis, kunde en ervaring zijn daarom zeker aanwezig, want naast zijn verplichte vakdiploma's zijn veel van onze adviseurs extra opgeleid voor een nóg bredere kennis.

Ons doel

Financiële producten zijn soms best ingewikkeld en onduidelijk op het eerste gezicht. We doen daarom onze uiterste best om het zo uit te leggen, dat je aan het einde van het traject begrijpt waarom we juist díé hypotheek en verzekeringen hebben gekozen.

Onze visie

Het gaat bij ons niet alleen over cijfers en voorwaarden. Het gaat om je persoonlijke plannen en doelen. Daarom doen we onze uiterste best om een prettige langdurige relatie op te bouwen waarbij je je vragen over alle financiële producten kwijt kunt.

Het team

Wie er voor je klaar staan

Werner Docters

Adviseur Schadeverzekeringen

Claire Docters

Relatiebeheer & Schadebehandeling

FAQ

Een aantal veelgestelde vragen
We kunnen een hypotheek berekening voor je maken die schat hoeveel je ongeveer zal kunnen lenen. Dan kun je alvast op zoek naar je (nieuwe) woning! We hebben hier een aantal gegevens van je nodig. Neem contact op voor meer informatie.

Er zijn veel verschillende omstandigheden die jouw maximale hypotheek beïnvloeden. De vraag “Hoeveel kan ik lenen?” is daarom niet zomaar even snel te beantwoorden. Niet alleen spelen marktontwikkelingen zoals de hypotheekrente en de gemiddelde aankoopprijs voor een woning een rol, maar ook jouw financiële situatie. Hier kun je bijvoorbeeld denken aan inkomen, openstaande leningen en de hoeveelheid eigen geld je gebruikt bij de aankoop van je huis. Het kopen van een huis samen met je partner scheelt natuurlijk ook.
Helaas is dit niet het geval. Hypotheekverstrekkers houden rekening met de kans dat er bijvoorbeeld een kind in het gezin er bij komt, of dat één van de twee in de toekomst minder zal gaan werken. Bovendien zijn er nog andere variabelen die invloed hebben op de maximale hypotheek. Met andere woorden, je zal dus niet precies twee keer zo veel kunnen lenen bij een gelijk inkomen.
Je kan het toch makkelijk betalen? Waarom krijg je geen (hogere) hypotheek? Geldverstrekkers beoordelen een hypotheekaanvraag door middel van verschillende kaders. Ze nemen bijvoorbeeld niet het volledige inkomen mee in de berekening, omdat ze verwachten dat een deel van het inkomen voor andere uitgaven zal (moeten) worden gebruikt.

Er zijn echter steeds vaker hypotheekverstrekkers die in sommige gevallen, ook willen kijken naar het huurverleden. Als er daarnaast ook wordt voldaan aan de extra voorwaarden die de hypotheekverstrekker stelt bij deze procedure, is het mogelijk om een (hogere) hypotheek te krijgen.

De kosten worden altijd van te voren besproken in een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. Het is afhankelijk van je situatie hoeveel er moet worden geregeld en wat de kosten precies zullen bedragen, maar de gemiddelde kosten voor een hypotheekadvies zijn te vinden in onze Vergelijkingskaart Hypotheken.

Schrijf een Review

We willen je de mogelijkheid geven om je ervaring te delen op een derde onafhankelijke website.