Contact

Neem gerust contact met ons op

Stel je vraag

Ongeacht bij welke vestiging je bekend bent, kun je voor al je vragen altijd terecht bij ons hoofdkantoor. Toch op zoek naar een van onze vestigingen? Scroll dan verder!

Contactformulier

Onze vestigingen

FAQ

Een aantal van de meest gevraagde onderwerpen.
Ratium C.O. staat voor Ratium Centrale Organisatie. Het verwijst naar ons hoofdkantoor. Op het hoofdkantoor worden veel zaken geregeld en verwerkt. Je zal dus regelmatig de naam Ratium C.O. tegen komen op polisbladen en collega’s van je adviseur spreken die werkzaam zijn op het hoofdkantoor. Bijvoorbeeld bij vragen en wijzigingen over je lopende hypotheek en verzekeringen. Wel zo makkelijk, aangezien je adviseur vaak afspraken heeft, waardoor hij soms lastig bereikbaar is.
Uiteraard is en blijft het altijd mogelijk om je adviseur zelf te spreken voor bepaalde zaken. Voor zaken die op het hoofdkantoor geregeld worden, zal je adviseur je doorverwijzen naar het hoofdkantoor. Zo word je altijd snel en goed geholpen. Als het gaat om (nieuw) advies, is het altijd mogelijk om je adviseur direct te mailen of bellen. De contactgegevens kun je vinden onder vestigingen.
Polisbladen kwijt? Geen probleem, wij hebben altijd de meest recente polisbladen voor je klaar leggen en kunnen je deze op verzoek toesturen. Maar wist je dat het ook mogelijk is om je eigen digitale omgeving te krijgen bij Ratium? Zo vind je al je financiële stukken en productoverzichten in één omgeving, ongeacht waar je verzekeringen lopen.

Schrijf een Review

We willen je de mogelijkheid geven om je ervaring te delen op een derde onafhankelijke website.