Ons Verzekeringsadvies

Met ons verzekeringsadvies helpen we je bij het bepalen welke risico’s jij het beste kunt afdekken en gaan op zoek naar de beste verzekering voor jou. Naast verzekeringsadvies voor particulieren, kun je ook bij ons terecht voor zakelijk verzekeringsadvies.

Jouw Verzekeringsadvies

Bij ons verzekeringsadvies gaan voor je op zoek naar de beste verzekeringen. We helpen je bij het beslissen welke dekking noodzakelijk is bij jouw persoonlijke situatie en gaan op zoek naar de beste optie gebaseerd op prijs en voorwaarden. Tijdens het proces houden onze verzekeringsadviseurs je op de hoogte van de voortgang. We kunnen je ook helpen met hypotheekadvies.

Het Verzekeringsadvies van Ratium

Hoe werkt het verzekeringsadvies

Stap 1
Oriëntatie

Oriënterend gesprek waarbij je je wensen met onze adviseur bespreekt. De adviseur legt je uit hoe het verder in zijn werk gaat.

Stap 2
Onderzoek

Nadat het duidelijk is wat je wensen zijn en welke risico's je wilt afdekken, gaat de adviseur voor je op zoek en analyseert de mogelijkheden.

Stap 3
Uitkomst

De adviseur bespreekt de beste mogelijkheden uit zijn onderzoek met je en adviseert je op basis van jouw persoonlijke situatie.

Stap 4
Sluiten

De adviseur sluit het uiteindelijk gekozen product en houd je op de hoogte van het proces. Gefeliciteerd! Je bent verzekerd.

Altijd zeker

Kies je voor een van onze abonnementen? Dan krijg je korting op bepaalde producten en bespaar je op verschillende kosten. We houden je financiële producten altijd up-to-date. Zo ben je ook zeker van de juiste producten in de toekomst.

Snel antwoord op je vragen

Extra servicemogelijkheden

Kortingen

Persoonlijk digitaal dossier

Updategesprekken

Adviezen en bemiddeling

Review hypotheekadvies en verzekeringsadvies

Klanten over ons Verzekeringsadvies

Maak een

Gratis

afspraak

Geheel vrijblijvend eerste gesprek

Volledig onafhankelijk verzekeringsadvies

Wij vergelijken veel verschillende verzekeringsaanbieders voor de beste premie en voorwaarden! Dit zijn enkele van onze verzekeringsaanbieders.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak een (bel)afspraak om je wensen te bespreken, zodat we je kunnen vertellen wat we voor je kunnen betekenen. We gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen.

Contact

Schrijf een Review

We willen je de mogelijkheid geven om je ervaring te delen op een derde onafhankelijke website.