Zelfstandig Hypotheekadviseur

Heb je altijd al voor jezelf willen beginnen of ben je al voor jezelf begonnen maar zoek je een back-up? Bij Ratium zijn er een aantal mogelijkheden (zelfstandig of aangesloten instelling) om je eigen klantenkring op en/of uit te bouwen. Wij faciliteren een complete binnendienst met de bijbehorende aanstellingen.

Zelfstandig Hypotheekadviseur

Als hypotheekadviseur bij Ratium houd je je dagelijks bezig met het ontwikkelen van je onderneming en klantenkring. Je adviseert je klanten in hypotheken en bijbehorende levensverzekeringen, terwijl je collega’s op de binnendienst er voor zorgen dat je klanten altijd een collega van je kunnen bereiken. Dit doe je bij de klant thuis, op ons kantoor in Veldhoven of op je eigen kantoor.

Bij een lastig dossier kun je sparren met onze hypothekendesk. Tijdens je advies maak je gebruik van onze (automatiserings)tools om het proces zo vloeiend mogelijk te laten lopen. De aanvraag en dossierbewaking word je uit handen genomen door je collega’s. Je kunt je dus volledig richten op de klant en het advies.

Indien gewenst kan je samen met je collega’s van je relatie een totaalrelatie maken. Bijvoorbeeld door het aanbieden van (schade)verzekeringen.

Je herkent je in

en bij voorkeur ook in

Benieuwd of vragen?

Wil je meer weten over de werkwijze en mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact op. Direct via 085 – 020 8500 en vraag naar Wilbert of via wilbert.docters@simfi.nl.

Waarom Ratium?

Wat maakt Ratium anders dan andere franchise en backoffice-organisaties? Wij zien waarde in een lange klantrelatie. Zorgvuldige en adequate dienstverlening is daarom key. Waar jij als hypotheekadviseur ruim de tijd neemt voor je gesprekken met relaties, doen wij dat even goed op de binnendienst, op zowel hypotheek- als verzekeringsgebied. We staan voor kwaliteit en bieden altijd een uitstekende prijs-kwaliteit.

Schrijf een Review

We willen je de mogelijkheid geven om je ervaring te delen op een derde onafhankelijke website.