Hypotheekadviseur van Ratium
Hypotheekadvies op maat
Persoonlijk en Onafhankelijk

Hypotheekadviseur?

Op zoek naar een hypotheekadviseur? Of je nu je eerste huis koopt, een nieuw huis, een tweede huis of je hypotheek alleen wil oversluiten. Onze hypotheekadviseurs gaan op zoek naar de beste hypotheek voor jou.

De Hypotheekadviseurs van Ratium

hypotheekadviseur erkend

Jouw Hypotheekadviseur

We gaan voor je op zoek naar de beste hypotheek en eventueel bijbehorende verzekeringen als je hier behoefte aan hebt. We kijken hierbij niet alleen naar de rente, maar ook naar de voorwaarden. Jouw hypotheek is dan geheel afgestemd op jouw situatie. Ook vinden we het belangrijk dat jij begrijpt wat er gebeurt. We houden je daarom up to date tijdens het gehele proces. Bovendien ben je door onze Erkend Financieel Adviseurs altijd zeker van een goed hypotheekadvies.

De werkwijze van onze hypotheekadviseurs

Stap 1
Oriëntatie

Oriënterend gesprek waarbij je je wensen met onze adviseur bespreekt. De adviseur legt je uit hoe het verder in zijn werk gaat.

Stap 2
Onderzoek

Na de eventueel noodzakelijke documenten te hebben ontvangen, gaat de adviseur voor je op zoek en analyseert de mogelijkheden.

Stap 3
Uitkomst

De adviseur bespreekt de beste mogelijkheden uit zijn onderzoek met je en adviseert je op basis van jouw persoonlijke situatie.

Stap 4
Sluiten

De adviseur sluit het uiteindelijk gekozen product en houd je op de hoogte van het proces. Gefeliciteerd met je nieuwe huis!

Altijd zeker

Kies je voor een van onze abonnementen? Dan krijg je korting op bepaalde producten en bespaar je op verschillende kosten. We houden je financiële producten altijd up-to-date. Zo ben je ook zeker van de juiste producten in de toekomst.

Snel antwoord op je vragen

Extra servicemogelijkheden

Kortingen

Persoonlijk digitaal dossier

Updategesprekken

Adviezen en bemiddeling

Review hypotheekadvies en verzekeringsadvies

Klanten over onze hypotheekadviseurs

Maak een

Gratis

afspraak

Geheel vrijblijvend eerste gesprek

Volledig onafhankelijke hypotheekadviseurs

Wij vergelijken meer dan 22 verschillende geldverstrekkers! Dit zijn enkele van onze hypotheekverstrekkers.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak een (bel)afspraak om je wensen te bespreken, zodat we je kunnen vertellen wat we voor je kunnen betekenen. We gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen.

Contact

Schrijf een Review

We willen je de mogelijkheid geven om je ervaring te delen op een derde onafhankelijke website.