Financieel advies op afstand

We komen graag naar je toe voor ons financieel advies. Of het nu gaat om hypotheekadvies, verzekeringsadvies of financiële planning; we staan ook via een videoverbinding voor je klaar.

Financieel advies van Ratium

Advies via een videogesprek

Het is bij Ratium mogelijk om het kenningsmakings- en adviesgesprek via een videoverbinding te laten verlopen. Dit geldt voor zowel hypotheekadvies als verzekeringsadvies. Het gesprek verloopt verder hetzelfde als bij een persoonlijk gesprek. De videogesprekken worden van te voren ingepland door een datum en tijd te overleggen.

Hoe?

Ratium overlegt eerst een tijd en datum met je, net zoals bij een persoonlijk gesprek. Het gesprek wordt dan ingepland. Een paar minuten voor het gesprek wordt er een e-mail naar je gestuurd met een link. Via de link kom je in de wachtkamer van het videogesprek. Je adviseur accepteert je in het gesprek.

Wat heb je nodig

Een goede (beveiligde) internetverbinding

Een webcam

Een microfoon

Stappen financieel advies

Stap 1
Oriëntatie

Oriënterend gesprek waarbij je je wensen met onze adviseur bespreekt. De adviseur legt je uit hoe het verder in zijn werk gaat.

Stap 2
Onderzoek

Na de eventueel noodzakelijke documenten te hebben ontvangen, gaat de adviseur voor je op zoek.

Stap 3
Uitkomst

De adviseur bespreekt de beste mogelijkheden uit zijn onderzoek met je en adviseert je op basis van jouw persoonlijke situatie.

Stap 4
Sluiten

De adviseur sluit het uiteindelijk gekozen product en houd je op de hoogte van het proces. Gefeliciteerd!

Volledig onafhankelijk advies

We vergelijken veel verschillende hypotheekverstrekkers en verzekeringsaanbieders, zodat we altijd de beste rente, premie en voorwaarden kunnen aanbieden. Dit zijn enkele van onze aanbieders.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak een (bel)afspraak om je wensen te bespreken, zodat we je kunnen vertellen wat we voor je kunnen betekenen. We gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen.

Contact

Schrijf een Review

We willen je de mogelijkheid geven om je ervaring te delen op een derde onafhankelijke website.