Premies zorgverzekeringen 2020 bekend

De premies van de zorgverzekeringen veranderen ieder jaar. Dit jaar zullen de premies van de zorgverzekeringen licht stijgen. De stijging is zelfs al een tijdje bekend. Er wordt gesproken over een stijging van 37 euro per jaar (ongeveer 3 euro per maand). Deze stijging was echter een richtlijn. De zorgverzekeraars beslissen uiteindelijk zelf hun tarieven. Voor de mensen die zorgtoeslag ontvangen: deze stijgt ook.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ook als je je zorgverzekering niet wijzigt, zal deze volgend jaar toch duurder worden ten opzichte van dit jaar. Vergelijk daarom de premies van de zorgverzekeringen van 2020. Hoogstwaarschijnlijk kan je namelijk goedkoper uit zijn als je deze wijzigt. Bovendien heb je misschien behoefte aan andere voorwaarden. Draag je sinds kort een bril? Wil je toch vaker op controle bij de tandarts? Ga je vaker op reis en wil je ook in het buitenland verzekerd zijn van goede hulp? Sport je veel, misschien heb je dan behoefte aan fysiotherapie. Al deze dingen zijn voor jou van belang bij het kiezen van je zorgverzekering.

We hebben een tool die zorgverzekeringen vergelijkt zodat je makkelijk kunt bepalen wat je wil verzekeren, hoeveel dat je gaat kosten en of je huidige verzekering duurder is dan de nieuwe mogelijkheden. Ben je zeker van je keuze? Je kunt je verzekering dan direct online afsluiten. Twijfel je? Stuur een e-mail naar info@ratium.nl of bel ons op 040 295 4900. Klik hier om naar de tool te gaan.

LET OP: Werkt de tool niet goed? Wordt alleen het bovenste deel van de tool weergeven? Klik dan op ‘omleiding toestaan’ in de internet adresbalk. Lukt dit niet? Klik dan hier om direct naar de tool te gaan.

Volg ons op LinkedIn

Blijf op de hoogte van nieuws zoals dit

Meer nieuws

Verzekeringen

Coronavirus: Hoe zit dat met mijn reisverzekering en annuleringsverzekering?

De wereld staat op zijn kop. Door het Coronavirus zijn er ingrijpende maatregelen genomen door de overheid en op haar beurt weer door bedrijven. Sommige bedrijven zijn verplicht hun deuren te sluiten, andere doen dit op advies en andere beperken het aantal werknemers op locatie.
Dit heeft natuurlijk gevolgen voor bedrijven, maar ook voor jou. Misschien had je net een vlucht gepland staan en wordt deze vlucht nu geannuleerd. Of misschien ben je op vakantie, en kun je niet terug. Het kan ook zijn dat je ziek bent en daardoor zelf niet op vakantie kunt. In welke gevallen kun je je schade claimen bij je reisverzekering?

Lees verder
financieel advies 2020
Hypotheken

Financieel 2020: Wat verandert er en voor wie?

Ieder jaar veranderen er regels en wetten, waaronder regels en wetten die invloed hebben op jouw financiën. Soms direct en soms indirect heeft dit invloed op je (maximale) hypotheek, je verzekeringen en je financiële planning. Dit jaar zijn er wederom weer wat regels veranderd. We hebben er een paar op een rijtje gezet.

Lees verder

Jouw Hypotheekadviseur en Verzekeringsadviseur

Voor al je financiële vragen

Afspraak maken hypotheek en verzekeringen

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak een (bel)afspraak om je wensen te bespreken, zodat we je kunnen vertellen wat we voor je kunnen betekenen. We gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen.

Contact

  • Business Center de Hogt | De Run 4312F Veldhoven
  • 040 295 4900
  • info@ratium.nl

Schrijf een Review

We willen je de mogelijkheid geven om je ervaring te delen op een derde onafhankelijke website.