Man sprayt zijn suède schoenen met verkeerde kleur. Verzekeraar radeloos.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meneer had zojuist nieuwe suède schoenen gekocht. Prachtige beige-kleurige nette schoenen. Deze schoenen wilde meneer natuurlijk mooi houden. Trots dat hij was, had hij gelijk toen hij thuis kwam de schoenspray gebruikt om zijn schoenen in te spuiten. Zijn verstand was een zegen en een vloek in één. Hij had namelijk zijn beige-kleurige schoenen ingesprayd met spray voor donkerblauwe schoenen.

Wat zei de verzekeraar?

Hoewel we de uitkomst wel konden voorspellen, zijn we als tussenpersoon tóch met deze vraag naar de verzekeraar gegaan. In de hoop dat het heel misschien onder de inboedelverzekering kon vallen, legden we het verhaal uit. Er werd zeer verbaasd gereageerd. Ons aanspreekpunt bij de verzekeraar had zo’n verhaal nog nooit gehoord. Helaas na onderzoek te hebben gedaan kwam ze tot de conclusie dat dit helaas niet gedekt is onder de verzekering. Tot haar grote spijt heeft ze ons en meneer teleur moeten stellen.

Meneer was begripvol

Hij had het ook wel aan zien komen. Maar proberen kan altijd, toch? We gaven hem groot gelijk. Uiteindelijk konden we er met z’n allen wel om lachen. Meneer heeft nieuwe schoenen gekocht, want hij vond ze minder mooi in het blauw.

De Inboedelverzekering

De inboedelverzekering zorgt er voor dat (het grootste deel van) de roerende goederen in (en aan/bij) jouw woning zijn gedekt tegen bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, maar ook natuurlijke verschijnselen zoals blikseminslag, waterschade of het vallen van bomen tegen jouw woning. Uiteraard verschillen de voorwaarden per verzekeraar. Helaas worden ongelukkige situaties zoals hierboven niet gedekt.

Volg ons op LinkedIn

Blijf op de hoogte van nieuws zoals dit

Meer nieuws

Verzekeringen

Premies zorgverzekeringen 2020 bekend

De premies van de zorgverzekeringen veranderen ieder jaar. Dit jaar zullen de premies van de zorgverzekeringen licht stijgen. De stijging is zelfs al een tijdje bekend. Er wordt gesproken over een stijging van 37 euro per jaar (ongeveer 3 euro per maand). Deze stijging was echter een richtlijn. De zorgverzekeraars beslissen uiteindelijk zelf hun tarieven. Voor de mensen die zorgtoeslag ontvangen: deze stijgt ook.

Lees verder
NHG Hypotheek besparen
Hypotheken

NHG Hypotheek premie verlaagd

De huizenprijzen zijn de afgelopen jaren fors gestegen. Voor starters is het lastig om een (betaalbare) koopwoning te vinden. De NHG hypotheek is soms de oplossing. Aankomend jaar (2020) wordt de premie voor de NHG hypotheek goedkoper om de starter te helpen en mogelijkheden op een koophuis te vergroten. Wat is de NHG hypotheek en is het voor jou relevant?

Lees verder

Jouw Hypotheekadviseur en Verzekeringsadviseur

Voor al je financiële vragen

Afspraak maken hypotheek en verzekeringen

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak een (bel)afspraak om je wensen te bespreken, zodat we je kunnen vertellen wat we voor je kunnen betekenen. We gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen.

Contact

  • Business Center de Hogt | De Run 4312F Veldhoven
  • 040 295 4900
  • info@ratium.nl

Schrijf een Review

We willen je de mogelijkheid geven om je ervaring te delen op een derde onafhankelijke website.